Busola Vodafone


Busola Vodafone este un serviciu gratuit care permite transmiterea unor mesaje către telefoanele mobile dintr-o anumită arie geografică. Momentan, Busola cuprinde două opţiuni: Info-zona (care te ajută să ştii în orice moment unde te afli) şi Info-promo (care te informează asupra super-ofertelor partenerilor Vodafone din zonă). Aceste opţiuni sunt disponibile tuturor utilizatorilor Vodafone, fie ei abonaţi, clienţi pre-paid sau abonaţi ai altor reţele care se află în roaming în reţeaua Vodafone.

Info-zonă

Această opţiune permite afişarea pe ecranul telefonului tău mobil a denumirii zonei în care te afli. Informaţiile au un caracter general şi depind de configuraţia reţelei Vodafone în zona respectivă.

În oraşele Bucureşti, Arad, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti şi Timişoara, pe ecranul telefonului va apărea exact denumirea zonei sau a cartierului în care te afli (Centru, Gara de Nord etc.). În celelalte oraşe, ecranul telefonul va afişa doar numele oraşului, iar în afara localităţilor vei putea citi pe ecran numele celei mai apropiate şi mai reprezentative localităţi din zonă.

Să presupunem că te plimbi prin Bucureşti şi, la un moment dat, ajungi în Piaţa Universităţii. Dacă vei privi ecranul telefonului mobil, vei observa cuvântul UNIVERSITATE. Dacă mergi mai departe, spre Piaţa Romană, textul de pe ecranul mobilului se va schimba curând în ROMANĂ.
Info-promo

Această opţiune permite afişarea pe ecranul telefonului tău mobil a unor mesaje promoţionale în momentul în care te apropii de un partener Vodafone.

Mesajele promoţionale pe care le poţi citi pe ecranul telefonului tău mobil sunt emise în reţea pe diferite canale, astfel încât tu poţi alege de la care dintre partenerii noştri vrei să primeşti mesaje. Pentru moment avem ca partener Banca Raiffeisen, aceasta folosind canalul de emitere 200.

Deixe um comentário

Este site utiliza o Akismet para reduzir spam. Fica a saber como são processados os dados dos comentários.